Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Kimler günahını Narin'e ödetti?

CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Narin Güran ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Nihat Uludağ, "Anne, kardeş bazı aile bireyleri Whatsapp kayıtlarını silmiş" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 21:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Kimler günahını Narin'e ödetti?

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldı. Narin Güran'ın ulaşılan cansız bedeni, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihay Uludağ son gelişmeleri aktardı. Nihat Uludağ, "Çuvalın içerisinde hem Narin'in çantası var ve başörtüsü var. Bütün önem verdiği eşyaları o çuvala koymuşlar. Narin'in darbedilmiş olabileceği izlenimini aldım. 21 kişi gözaltına alınmıştı. Akıllara hemen şu soruyu getirdi, 'Narin cinayeti aile içi cinayet olduğu' izlenimini getirdi. Aile bireyleri arasında 'gidin gidin yalan konuşun' diyen genç bir kadına bir erkeğin müdahale ettiği görülüyor" dedi.

WHATSAPP MESAJLARINI SİLMİŞLER

Uludağ, "Narin'in amcası arama kayıtlarını ve Whatsapp mesajlarını sildiğini söylemiştik. Aile üyelerinden bazılarının da Whatsapp mesajlarını ve arama kayıtlarını sildiği yönünde bilgi var. Whatsapp ve arama kayıtlarını silmeyen tek kişi baba. Bütün aile ilginç bir şekilde arama kayıtlarını ve Whatsapp mesajlarını silmiş. Sadece amca silse bir mantığa oturtursunuz. Aile bireylerinden annenin, kardeşinin bazı aile bireylerinin Whatsapp kayıtlarını silmiş olması akla büyük kuşku getiriyor. Bu kadar aileyi, Narin'i ölüme götüren nasıl bir mesajlaşma var ki hepsi birden Whatsapp mesajlarını ve arama kayıtlarını sildi? Tutuklu olan amcanın avukatıyla bir görüşme yaptım. Benim de dedi evlatlarım var bu işe çok hassasım dedi. Kimler günahını Narin'e ödetti? " ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.