Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Oğlum kötü şartlarda kalıyor" demişti: Eylem Tok'un iddialarını cezaevi yalanlandı!

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu ile birlikte ABD'ye kaçan Eylem Tok'un "Oğlum cezaevinde kötü şartlar altında kalıyor." iddiaları cezaevinin hazırladığı 2 sayfalık yazıyla yalanlandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2024 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2024 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
"Oğlum kötü şartlarda kalıyor" demişti: Eylem Tok'un iddialarını cezaevi yalanlandı!

İstanbul'da 1 Mart'ta ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından kaçırıldığı ABD'de yargılanıyor.

NTV'de yer alan habere göre, oğlunun yargılanması devam ederken Eylem Tok'un "Oğlum cezaevinde kötü şartlar altında kalıyor." iddiaları cezaevinin hazırladığı 2 sayfalık yazıyla yalanlandı. 

Sanığın günlük yaşamı hakkında bilgiler yer alan yazıda Cihantimur'un rahat bir ortamda bulunduğu, kağıt oyunu oynadığını, haftada üç gün de yakınlarıyla video konferans yöntemiyle görüştüğü açıklandı. Yazıda Timur Cihantimur'un ders aldığı ve belirli zamanlarda kitap okuduğu, telefon ile görüşme yapma hakkının bulunduğu da vurgulandı.

Cihantimur'un 12 Temmuz'da gözetim altında tutulduğu Connecticut eyaletindeki Manson Gençlik Enstitüsü'nden New Jersey eyaletinde bulunan Kuzeydoğu Çocuk Gözaltı Merkezi'ne nakledildiği öğrenilmişti.  Timur Cihantimur'un avukatları ise bu kez de nakil işleminin müvekkillerinin akıl sağlığını riske attığını öne sürmüştü. 

Gerekçe olarak da mahkeme ile gözaltı merkezi arasındaki 5 saatlik mesafe olması; bu nedenle de rutin görüşmelerin yapılamaması gösterilmişti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.