Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özgür Özel: Ak Parti kadınları koruyamıyor

CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 14:14
Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Özel: Ak Parti kadınları koruyamıyor

İYİ Parti'den istifa eden eski İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, CHP'ye katıldı. Özdemir'e rozetini, grup toplantısı öncesi Özgür Özel taktı.

Özel'in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

AK PARTİ KADINLARI KORUYAMIYOR

Faili ve katledilen kadınlar arasındaki ilişkiyi magazinleştiren bir dil kullanılıyor. Ülkemiz nasıl bu hale geldi. Bu iktidar kadınları eşit görmüyor, koruyamıyor. Ak Parti'nin kadınları hedef alan projelerinin en büyüğü İstanbul Sözleşmesi'nden tek kalemden çıkmasıdır.

Türkiye'nin adıyla anılan sözleşmeden Erdoğan'ın imzasıyla çıkıldı. Tayyip bey devleti kadınların ve çocukların arkasından çekti. Failler dedi ki 'Şiddet artık herkesin karşı çıktığı bir şey değil, girsem de kıravatı takarım iyi halden yargılanırım. Devlet bey bir mafya lideri için gider ricada bulunur. Hapishaneler boşalır, ben de araya karışırım' dediler.

Özgür Özel'den “vuruldu” iddialarına yanıt - Son Dakika Türkiye Haberleri |  NTV Haber

"İÇERİDE SÖYLENMEYENİ İFŞA EDERİZ"

(Meclis'teki İsrail oturumu) Gel anlat dedik, kendisini davet ettik. Birazdan iki bakanı gelecek, bilgilendirme yapacak. Toplantının tutanakları 10 yıl açıklanmayacak. İçeride söyleneni dışarıda söylemeyeceğiz. Ama içeride söylenmeyeni burada ifşa ederiz. Güvenlik kaygısı en dipteyken Cumhurbaşkanı şapkasıyla parti başkanı refleksi gösteriyorsa, 'Tehlike büyük arkama geçin, İsrail saldıracak' diyorsa o zaman iş başka. Onun iç gel kapalı oturumda anlat, ikna et gereğini yapalım. TV'de göreceklerimizi göreceksek, bir iki meczubun attığı tweet'i göreceksek bu numarayı kimse bu millete yediremez. Bu ülkenin gerçek sorunlarını kimseye örttürmeyiz. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.