Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palalı Sabri cinayetinde yeni gelişme: 6 kişi tutuklandı

Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırdığı için ‘Palalı Sabri’ lakabıyla tanınan Sabri Çelebi’nin öldürülmesi olayında yeni bir gelişme yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
Palalı Sabri cinayetinde yeni gelişme: 6 kişi tutuklandı

İstanbul Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle ‘Palalı Sabri’ lakabıyla tanınan Sabri Çelebi, tartışma sonucu Çetin G. tarafından silahla vurularak öldürülmüştü. Çelebi’nin öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

TARTIŞMA YAŞANDI

Habertürk’te yer alan habere göre, Gezi Parkı olaylarında ‘Palalı Sabri’ olarak tanınan Sabri Çelebi, yanındaki iki kişi ile eski iş ortağı C.K’nın yanına gitti. Burada yaşanan tartışma sonucu aracına binen Sabri Çelebi ile C.K.’nın çalışanları küfürleşmeye başladı.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Yaşanan tartışmanın büyümesiyle Çetin G., belinden çıkardığı silahla Çelebi’yi 9 el ateş ederek ağır yaraladı. Çelebi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olayın ardından düzenlenen operasyonda şüpheli Çetin G.’nin de aralarında olduğu 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

6 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Sevk edildikleri İstanbul Adalet Sarayı’nda ifade veren şüphelilerden 2'si 'kasten öldürme', 4'ü 'suçluyu kayırma' olmak üzere 6 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.