Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ'ı sağanak vurdu

Tekirdağ'da gök gürültülü sağanak etkili olurken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise Edirne'nin güneyi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 20:36
Kaynak: AA
Tekirdağ'ı sağanak vurdu

Tüm yurtta sıcak hava dalgası etkili olurken, Tekirdağ'da vatandaşlar ise yağmurla nefes aldı. Tekirdağ, öğleden sonra gök gürültülü sağanak başlarken, aniden bastıran yağışa hazırlıksız yakalananlar, yağmurdan korunmak için kapalı alanlara sığındı. Sağanakla etkili olan kuvvetli rüzgar ise hayatı olumsuz etkiledi. Süleymanpaşa ilçesinde kurulan pazarda esnaf, tezgahını rüzgardan korumak için çaba harcadı.

Edirne'nin güneyi için kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, bugün akşam saatlerinden itibaren Edirne'nin güneyi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Ani sel ve su baskınları konusunda uyarı geçildi

Açıklamada, "Son meteorolojik değerlendirmelere göre, bugün akşam saatlerine kadar Edirne'nin Enez, İpsala ve Keşan ilçelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.