Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü deprem bilimci hayatını kaybetti!

Kandilli Rasathanesi Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi eski müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat hayatını kaybetti

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
Ünlü deprem bilimci hayatını kaybetti!

Türkiye'de deprem araştırmalarına önemli katkılarda bulunan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi eski müdürü Doç. Dr. Doğan Kalafat hayatını kaybetti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün yeri doldurulmaz isimlerinden Doç. Dr. Doğan Kalafat arkadaşımızı kaybetmenin derin acısı ve hüznü içindeyiz. Ülkemiz deprem izleme ağının sürdürülmesi ve geliştirilmesi konusunda yerbilimlerine büyük emek ve katkıları bulunan, uzun yıllar boyunca Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdürlük görevini yürüten Doğan hocamız fedakarlığı, çalışkanlığı ve güleryüzü ile daima  anılarımızda yaşamaya devam edecek."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.