Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Red Bull SoundClash müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor

Red Bull SoundClash, 2 Ağustos 2024'te müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. İki sanatçının karşılıklı olarak iki farklı sahnede mücadele edeceği ve kazananın seyirciler tarafından alkışmetre ile belirleneceği Red Bull SoundClash'te, son dönemin önde gelen isimlerinden Uzi ve Güneş performans gösterecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 15:09
Kaynak: İHA
Red Bull SoundClash müzikseverler ile buluşmaya hazırlanıyor

2006'dan bu yana dünyanın dört bir yanında onlarca sanatçı ve binlerce seyirciyi ağırlayan Red Bull SoundClash, Türkiye'de uzun bir aradan sonra 2 Ağustos 2024'te Volkswagen Arena'da gerçekleşecek. Sanatçıların karşılıklı iki farklı sahnede karşı karşıya geldiği Red Bull SoundClash sahnesinde mikrofonda, rap dünyasının önde gelen iki yıldız ismi Uzi ve Güneş olacak. Sanatçıların farklı konseptlerde birbirlerine meydan okudukları bu konserde, her meydan okumadan sonra performanslar alkışmetre ile puanlanacak.



Etkinlikte yer alacakları için çok heyecanlı olduklarını belirten Uzi ve Güneş “Daha önce görülmemiş bir konser deneyiminde yer almak çok heyecan verici. İzleyicilerin de bu konserin bir parçası olması bizim için çok değerli, müzikseverlerle buluşmak için şimdiden sabırsızlanıyoruz. Bu heyecan dolu kapışmanın sonucunda önce müzik sonra ise dostluk kazanacak” yorumunu yaptılar. Etkinlik hakkında detaylı bilgiye RedBull.com/soundclash adresinden ulaşılabilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.