Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Simge Sağın, Jolly Joker'de Bursalıları coşturdu

Ünlü sanatçı Simge Sağın sahne aldığı Jolly Joker Bursa'da seslendirdiği şarkılarla hayranlarına hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2024 22:49
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2024 23:00
Muhabir: Ersel Nalbant
Simge Sağın, Jolly Joker'de Bursalıları coşturdu

ERSEL NALBANT/HERKES DUYSUN

Muhteşem sesi ve harika sahne performansı ile bir kez daha hayranlarının gönlünü fetheden Simge, sahne aldığı Jolly Joker Bursa'da hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı.

Güzel sanatçı Bursa konserine ''Öpücem'' adlı şarkısıyla başlayarak harika bir gecenin startını verdi. Gece boyunca Simge'nin şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Bursalı eğlence müdayimleri gece geç saatlere kadar renkli görüntüler oluşturdular.

Bursalı sevenlerinin şarkılarına eşlik etmesinden mutlu olduğunu söyleyen Simge, ''Bursa'ya her geldiğimde çok güzel vakit geçirip çok güzel eğleniyorum. O yüzden Bursa'yı çok seviyorum'' dedi.

İki bölümden oluşan konserin Gecenin ikinci bölümünde 'Yankı' ve 'Üzülmedin Mi?' gibi popüler şarkılarını seslendiren güzel şarkıcı, gecenin ilerleyen anlarına doğru ise arabeskin unutulmaz eserlerini okudu. 'Beni Benden Alırsan', 'Telefon', 'Kal Benim İçin' ile hayranlarına duygulu anlar yaşatan Simge, gecenin sonunda hayranlarını bir kez daha coşturdu. Gece sonunda Bursalılar Simge'yi dakikalarca alkışladılar.

Kaynak: Ersel Nalbant

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.