Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

400 bin dolarlık nafaka bitiyor! Tom Cruise'un eski eşi iş arıyor

Tom Cruise ve Katie Holmes'un kızları gelecek ay 18 yaşına girecek. Yüksek nafakanın süresi doluyor. Bu sebeple oyuncu Katie'nin iş aradığı iddia edildi

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
400 bin dolarlık nafaka bitiyor! Tom Cruise'un eski eşi iş arıyor

2006 senesinde evlenen ünlü oyuncular Tom Cruise ve Katie Holmes'un Suri Cruise adında bir kızları olmuştu. Çift 2012 yılında boşandı. Tom Cruise, kızı 18 yaşına girene kadar Katie Holmes'a senelik 400 bin dolar (yaklaşık 1.2 milyon TL) nafaka ödüyordu. Ancak Suri Cruise, 18 Nisan'da 18 yaşına girecek. Bu da 400 bin dolarlık nafakanın sonu demek oluyor. Çifte yakın bir kaynak, "Katie, Tom'un tutarlı desteği sayesinde yıllar boyunca lüks bir yaşam tarzının tadını çıkardı. Ancak nafakanın sonu geliyor" açıklamasında bulundu.

GİZLİLİK ANLAŞMASI İMZALADI
Her ne kadar Holmes 2012'de Tom'dan ayrıldığından beri kendi parasını kazansa da kaynaklar, nafaka olarak aldığı parayla karşılaştırıldığında bunun kuruş olduğunu söylüyor. İddialara göre; Katie Holmes aktif olarak bir rol arıyor ve kendisini tam zamanlı olarak sektöre geri döndürmek için sabırsızlanıyor. Ayrıca Katie Holmes, Cruise ile olan evliliği hakkında bir gizlilik anlaşması imzalamıştı. Onun süresinin de yakında dolacağı belirtildi. Yani bir kitap yazarak bundan bir servet kazanabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.