Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’lı “Aile Albümü”nün çekimleri başlıyor!

Başrollerinde Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’nın rol aldığı O3 Medya’nın yeni dizisi “Aile Albümü”nün çekimleri başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2024 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2024 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’lı  “Aile Albümü”nün çekimleri başlıyor!

Başrollerinde Akın Akınözü ile Aslıhan Malbora’nın rol aldığı O3 Medya’nın yeni dizisi “Aile Albümü”nün çekimlerinin gelecek ocak ayının 2. haftası başlaması planlanıyordu ancak bir değişikliğe gidilmişti.

Çocukluk aşkı Kılıç ve Deniz'in uzun yıllara dayanan hikayesini konu edecek ve atv’de ekrana gelecek dizinin ekibi yarın sete çıkıyor. Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın yanı sıra dizide usta isim Tilbe Saran, şu sıralar “Cırcır Böcekleri İtler ve Biz” oyunuyla tiyatro sahnesinde olan Serhat Teoman, genç yetenek Sena Arat ve Feri Baycu Güler de var. 

Başarılı oyuncu Akın Akınözü dünyaca ünlü Fransız kozmetik markasının reklam çekimi için geçen hafta Marakeş’e gitmişti. Fransa dönüşü objektiflere yakalanan oyuncu yurt dışında bu denli talep görmesiyle ilgili “Yerimiz burası ama artık globalde de iş yapabiliyorum. O anlamda benim için bir globalde Fransız markasının böyle yüzü olabilmek, orada yer almak beni mutlu edebiliyor. İnşallah devamı gelir” demişti. 

Kaynak:Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.