Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Koç düğün öncesinde Çağlar Söyüncü'den ne istedi? Duyan şaştı kaldı!

Fenerbahçe'nin A Milli yıldızı Çağlar Söyüncü, Galatasaray derbisinde attığı golle takımına 3 puanı getirerek zaferin mimarlarından olmuştu. Genç oyuncu bu zaferin ardından evlilik yolunda ilk adımı atmış ve nişanlanmıştı. Çağlar Söyüncü ve Serra Pakdemir dün ise Bodrum'da nikah masasına oturdu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son maçlar öncesinde yıldız futbolcudan ilginç bir istekte bulunduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2024 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
Ali Koç düğün öncesinde Çağlar Söyüncü'den ne istedi? Duyan şaştı kaldı!

Fenerbahçe'nin A Milli yıldızı Çağlar Söyüncü, Galatasaray derbisinde attığı golle takımına 3 puanı getirerek zaferin mimarlarından olmuştu. Genç oyuncu bu zaferin ardından evlilik yolunda ilk adımı atmış ve nişanlanmıştı. Çağlar Söyüncü ve Serra Pakdemir dün ise Bodrum'da nikah masasına oturdu. Bu mutlu günlerinde çifti yakın arkadaşları ve ailelerinin yanı sıra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçeli futbolcular da yalnız bırakmadı. 

ALİ KOÇ'TAN ŞAŞIRTAN İSTEK
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un son maçlar öncesinde yıldız futbolcudan ilginç bir istekte bulunduğu ortaya çıktı. İddiaya göre Ali Koç, Çağlar Söyüncü'ye "Şampiyon olursak düğünü ertele, kutlamaları yaparız. Sonrasında senin düğününü ben yaparım.” ricasında bulunmuş.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.