Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alkolü, sigarayı bıraktı: Serdar Ortaç şimdi de namaza mı başlıyor?

Sosyal medyada sık sık yayın açarak gündeme gelen Serdar Ortaç alkol sebebiyle çok defa zor duruma kalmıştı. En son alkolü ve sigarayı bıraktığını söyleyen ünlü isim "15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım..." sözleriyle ve gelen yorumlara verdiği cevaplarıyla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 13:07
Kaynak: AA
Alkolü, sigarayı bıraktı: Serdar Ortaç şimdi de namaza mı başlıyor?

Sosyal medyada sık sık yayın açarak gündeme gelen Serdar Ortaç alkol sebebiyle çok defa zor duruma kalmıştı. En son alkolü ve sigarayı bıraktığını söyleyen ünlü isim "15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım..." sözleriyle dikkat çekti. 

Şarkıcının bu sözlerine sosyal medyada yorum yağdı. Serdar Ortaç'a bir takipçisi "Senin önüne 10 milyon dolar koysalar yine onu bitirirsin kumarda şu anda paran olmadığı için oynamıyorsun kumar. En iyisi paran olmasın hiç..." dedi. Ortaç ise bu yoruma yanıt vererek "Belki haklı olabilirsin ama artık sıtkım sıyrıldı oynayacağımı zannetmiyorum." yanıtını verdi. Bir başka kullanıcının 'Abi namaza uyandığını düşünüyorum' mesajına 'İnşallah baba, o günler de gelecek. Yakındır.' şeklinde yanıt verdi.  

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.