Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Angelina Jolie tanınmayacak halde

Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin son filmi "Maria"dan önce dudak enjeksiyonları, botoks ve dolgu yaptırdığı belirtildi. Bazıları bu operasyonların sonuçlarını beğendi, bazıları ise gereksiz buldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
Angelina Jolie tanınmayacak halde

Angelina Jolie, Maria filminin vizyona girmesinden önce yüzü ve dudaklarıyla ilgili bir güncelleme yaptı. Ancak Life&Style'a konuşan özel bir kaynak, etrafındaki insanların Jolie'nin daha doğal bir görünüme kavuşmasını istediğini söyledi. Yani insanların bir bölümü "küçük dokunuşları" beğenmedi.

MAHKEME STRESİ
Kaynak, 49 yaşındaki Angelina'nın bu yılın başlarında Brad Pitt ile girdiği mahkeme mücadelesi sebebiyle yıprandığını belirtti. "Doğru, birkaç ay önce gözlerinin altında morluklarla oldukça zayıf ve çelimsiz görünüyordu" diye ekledi.

AŞIRIYA KAÇMASIN
Bu kaynak, "Yüzünde oynamalar yaptırdı. Ve sadece dudak enjeksiyonları değil, muhtemelen botoks ve diğer dolguları da yaptırdı. Ancak bu yenileme karışık eleştiriler alıyor. Kimileri beğeniyor, kimileri beğenmiyor. Umuyoruz ki Angelina, Hollywood'daki pek çok ünlünün aksine aşırıya kaçmaz" açıklamasını yaptı.

YAPTIRACAĞIMI SANMAM!
2010 yılında, Angelina 35 yaşındayken, The Daily Mail ile yaptığı bir röportajda estetik ameliyat hakkında konuşmuştu. Ünlü yıldız, "Hiçbir şey yaptırmadım ve yaptıracağımı da sanmıyorum. Ama eğer estetik insanları mutlu ediyorsa, bu onların bileceği bir şey" demişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.