Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arda Turan belgeseli 'Yüzleşme'nin çekimleri başladı

Prime Video Türk futbolunun uluslararası alanda en başarılı oyuncularından biri olan Arda Turan'ı belgeseli için kolları sıvadı. 'Arda Turan: Yüzleşme’ belgeselinin çekimlerine başlandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Arda Turan belgeseli 'Yüzleşme'nin çekimleri başladı

Lewandowski – Unknown, Giannis: The Phenomenal Journey, Kelce, All or Nothing: Arsenal, All or Nothing: Manchester City, Bayern Münih – Efsanenin Perde Arkası gibi Prime Video belgesellerine bir yeni ekleniyor.

Platform Türk futbolunun uluslararası alanda en başarılı oyuncularından biri olan Arda Turan'ı belgeseli için kolları sıvadı. 'Arda Turan: Yüzleşme’ belgeselinin çekimlerine başlandı. 

Arda Turan belgeselle ilgili; “Ben, Arda Turan. Bayrampaşa’nın dar sokaklarından, Ali Sami Yen’in büyülü çimlerine, Vicente Calderon’a, Camp Nou’ya uzanan bir hikayenin kahramanıyım. Futbol topunun peşinde çok mutluluklar yaşadım, çok başarılar kazandım, çok güldüm, çok ağladım, çok sevindim, çok üzüldüm, çok gururlandım. Çok sevdim, çok sevildim, yanlış da yaptım, yanlış da anlaşıldım. Ben bu hayatta tüm duyguları ‘çok’ yaşadım. Bu, sadece futbol kariyerimi, başarılarımı anlattığım bir belgesel değil, bu sadece yanlışlarımı anlattığım bir belgesel de değil. Bu, kendimle yüzleşmemin hikayesi. Beni ben yapan her şeyle; beni ben yapan herkesle birlikte…” dedi.

Turan, ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Seçil Erzan ve 6 sanığın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldüğü davada üçüncü duruşma geçen hafta gerçekleşmiş, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu, Arda Turan ilk kez ifade vermişlerdi. 

Kaynak: Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.