Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk’ün Kocatepe’ye çıkışı yapay zeka ile canlandı

Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle taçlandırdığı Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, tarihe altın harflerle yazılan en büyük kahramanlık destanlarından oldu. Kocatepe’ye çıkışı yapay zeka ile canlandırılan Atatürk'ün videosu büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
Atatürk’ün Kocatepe’ye çıkışı yapay zeka ile canlandı

Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri ve siyasi dehasının önderliğinde gerçekleşen, işgal altındaki güçsüz topraklardan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne uzanan bu yolda tarihi bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zaferi’ni 1926 yılından beri Zafer Bayramı olarak kutluyoruz. 

102'İNCİ YILI KUTLANIYOR
Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıl dönümü kutlanacak. Büyük Taaruz ile Kurtuluş Savaşı'nın son safhası zaferle tamamlandı. Anadolu'nun bir Türk yurdu olarak kalacağı dünyaya gösterildi.

PAYLAŞILAN VİDEO DUYGULANDIRDI
Kurtuluş Savaşı’nın Başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ün en ikonik görüntülerinden biri de Büyük Taarruz öncesi Afyon Kocatepe’de çekildi. Atatürk’ün Kocatepe’ye çıktığı anları teginart adlı sosyal medya hesabı yapay zeka ile yeniden düzenleyerek hareketli hale getirdi. Paylaşılan videoda Atatürk’ün Kocatepe’de yürüdüğü anlar canlandırıldı. Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.