Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Bank Asya Yalısı' ismi takılan ev satışta

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın evliliklerinde gündem olan ve 'Bank Asya Yalısı' ismi takılan bahçeli dubleks ve satışa çıktı. Ev için istenen fiyat ise dudak uçuklattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
'Bank Asya Yalısı' ismi takılan ev satışta

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı çifti, 2023 yılında 13 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırmıştı. Nagehan Alçı geçen aylarda Rasim Ozan Kütahyalı hakkında hem ceza hem de 250 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Kütahyalı'nın tehdit ve hakaret mesajları ise ifşa oldu.

Çiftin evli olduğu süreçte boğaz manzaralı bir eve çıkması gündem olmuş ve tartışılmıştı. Söz konusu eve o dönem medya ve sosyal medyada "Bank Asya Yalısı" ismi takılsa da bahçeli dubleks bir ev olduğu öğrenilmişti.

165 MİLYONA SATIŞA ÇIKARDILAR
Kütahyalı ve Alçı'nın gündem oln evinin satışa çıktığı görüldü. Popüler bir emlak sitesinde ilan verilen ev için 165 milyon TL isteniyor. Öte yandan Rasim Ozan Kütahyalı geçen akşam bir etkinlikte görüntülendi. Kısa süre önce ise yeni bir aşka yelken açan Kütahyalı, sosyal medya hesabı üzerinden yeni sevgilisi Pınar Ayaz ile fotoğrafını paylaşmıştı.

AŞK SORUSUNDAN KAÇTI
Muhabirlerin "Duygu dünyanda işler nasıl var aşk meşk durumları nasıl?" sorusuna Rasim Ozan Kütahyalı ise "Abi onu özel hayata girmiyorum öpüyorum" diyerek muhabirlerin yanından adeta kaçtı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.