Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Barış Alper Yılmaz ve Ezgi Fındık arasında neler oluyor?

Galatasaray'da başarılı bir sezon geçiren ve ardından EURO 2024'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, saha dışındaki hayatıyla da ilgi odağı oldu. Ünlü futbolcu, özellikle son dönemde tarzıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Şıklığı ve kendine özgü giyim tarzıyla beğeni toplayan Barış Alper Yılmaz, futbolseverler ve moda tutkunları tarafından yakından takip ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
Barış Alper Yılmaz ve Ezgi Fındık arasında neler oluyor?

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'te sergilediği başarılı performansla Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çekti. Transfermarkt verilerine göre, turnuva sonrası piyasa değerini 3 milyon euro artırarak 20 milyon euroya ulaşan Barış Alper Yılmaz, kariyerindeki yükselişle olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor.Son dönemde ünlü güzellerle adı anılan Barış Alper, tarzıyla da sosyal medyanın diline düştü. Valizi, gözlüğü ve bileklikleriyle dikkat çeken futbolcunun tarzı hakkında yapılan yorumlar, uzun süre gündemde kaldı. 

Bir sosyal medya kullanıcısı, "Prada gözlük, Goyard valiz, Van Cleef bileklik... Çok üzülerek söylüyorum bu çocuğun influencer manitası var" şeklinde bir yorum yaptı. Bu yorum, binlerce beğeni ve yorum aldı. Bazı takipçiler, "Ne alaka adam zevkli," "Belki sadece parası vardır," derken bazıları ise, "Ya doğru olabilir, erkekler bunu düşünemez," şeklinde görüş bildirdi. 

Barış Alper Yılmaz'ın sevgilisinin olup olmadığı bilinmezken, son günlerde Şeyma Subaşı ile anılması dikkat çekmişti.

Futbolcu, geçtiğimiz günlerde de Ezgi Fındık'ı takibe alıp bırakmasıyla adından söz ettirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.