Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bertuğ Yıldırım fena can yaktı: Ala Tokel ayrılık sonrası kendine gelemedi!

Fenomen Ala Tokel'in milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'la yaşadığı aşk geçen ay bitmiş, iki ünlü isim yollarını ayırmıştı. Ala Tokel, 'Umuyorum ki evlendiğim kişi Bertuğ olur' dediği sevgilisini unutamadı. Her fırsatta Yıldırım'a göndermeler yapan Tokel yine paylaşımıyla dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
Bertuğ Yıldırım fena can yaktı: Ala Tokel ayrılık sonrası kendine gelemedi!

Genç Futbolcu Bertuğ Yıldırım ile fenomen Ala Tokel geçen aylarda yeni bir aşka yelken açmış, başlangıçta gizli saklı yaşadıkları ilişkilerini daha sonra ilan ederek herkesi şaşırtmışlardı. 29 yaşındaki Tokel'le 22 yaşındaki Yıldırım'ın aralarındaki  yaş farkı sürekli olarak eleştiri konusu olsa da Ala Tokel aşkına sahip çıkıp, takipçilerine küfür bile etmişti. 

YÜZÜK TAKMIŞLARDI
Fransa liginge Rennais'de forma giyen genç futbolcu ile yüzük takan fenomen katıldığı bir davette, ‘yüzük' için, “Bu aileler arasında yapılmış bir şey değil. Aramızda sevgimizin simgesi olarak yüzük taktık. Doğru zamanda umuyorum ki evlendiğim kişi Bertuğ olur. Her şey harika gidiyor. Yurt dışında hangi takıma giderse ben de yanında gitmeyi düşünüyorum.” demişti.

HER YERDEN ENGELLEDİ
Ancak ünlü fenomenin bu hayali suya düştü. Ala Tokel ve Bertuğ Yıldırım geçen haftalarda yollarını ayırdı. Ayrılığın ardından ise Ala Tokel sık sık eski aşkına yaptığı göndermelerle defalarca gündeme geldi. Nostaljik bir telefonu eline alan ve fotoğrafa 'buradan da engellendin kocum' notunu düşen ünlü isim daha sonra ise  başka bir gönderisine "Artık olgun erkeklerden hoşlanıyorum" yazan Tokel'in bu paylaşımı da eski aşkı Bertuğ Yıldırım'a bir mesaj olarak yorumlandı. 


Son olarak ise yayınladığı video ile dikkat çeken fenomen, sosyal medyada viral olan Gülben Ergen ve Seda Sayan'ın "Sen neler yaşadın ya..." diyaloğunu taklit etti ve not olarak "Ben sefil aşk ömrümü sızlarken beni teselli eden Hüda'dır.. Teşekkürler Hüda, neler yaşadım bi bilsen." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.