Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş'tan Galatasaray'a 'Şaşkın' göndermesi

Süper Kupa finalinde Galatasaray ile karşılaşan ve ezeli rakibini 5-0'lık skorla yenerek kupayı alan Beşiktaş, maçın ardından kupa ile soyunma odasında poz veren yeni transferi Ciro Immobile'nin fotoğrafı paylaşmış ve 'Aman kupaya sahip çık Ciro, yarın işimiz var.' ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş bu kez de yeni bir video ile dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2024 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
Beşiktaş'tan Galatasaray'a 'Şaşkın' göndermesi

Süper Kupa final maçında Galatasaray-Beşiktaş karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçı 5 – 0 kazanan Beşiktaş, kupanın sahibi oldu. Siyah-beyazlıları yeni transferi İtalyan futbolcu Ciro Immobile, performansıyla maça damga vurmuş ve taraftarlardan tam not almıştı.

GALATASARAY'A VİDEOLU GÖNDERME
Maçın ardından ise Beşiktaş, kupa ile soyunma odasında poz veren Immobile'nin fotoğrafı paylaşarak 'Aman kupaya sahip çık Ciro, yarın işimiz var.' notunu düşmüştü. Beşiktaş, bu kez de rakibi Galatasaray'a gönderme yaptığı bir video yayınladı ve 'Krallar sözünü tutar' notunu düştü. Erkin Koray'ın 'Şaşkın' şarkısı eşliğinde hazırlanan görüntüler sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.