Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş taraftarından Nuri Bilge Ceylan'a küfürlü tezahürat

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş kupayı müzesine götürdü. Fanatik bir Beşiktaşlı olan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz da maç sonrası kutlamalarına katıldı. Demirkubuz'u aralarında gören taraftarlar uzun yıllardır aralarında sorun olan ve geçen günlerde karşılıklı atışma yaşayan iki yönetmen Nuri Bilge Ceylan aleyhinde küfürlü tezahürat yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
Beşiktaş taraftarından Nuri Bilge Ceylan'a küfürlü tezahürat

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücaeleyi Beşiktaş 3-2 kazandı ve kupayı müzesine götürdü. Fanatik bir Beşiktaşlı olan ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz da maç sonrası kutlamalarına katıldı. 

TARAFTAR KÜFÜR ETTİ
Demirkubuz'u aralarında gören taraftarlar uzun yıllardır aralarında sorun olan ve geçen günlerde karşılıklı atışma yaşayan iki yönetmen Nuri Bilge Ceylan aleyhinde küfürlü tezahürat yaptı. Olanlara şaşıran Demirkubuz’un “Yapmayın oğlum ya…” diyerek coşkulu kalabalığa engel olmak istedi. 

SÜRTÜŞME YILLARDIR SÜRÜYOR
En son Hayat filmiyle adından söz ettiren Türk sinemasının önemli yönetmenlerinden Zeki Demirkubuz geçen aylarda Nuri Bilge Ceylan ile arasındaki karşılıklı atışmayla gündeme gelmişti. Demirkubuz, Ceylan'ın Kış Uykusu filminde kendisine gönderme yaptığı sahne için, "B*k gibi sahneydi, daha iyi çeksin." diyerek herkesi şaşırtmıştı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.