Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Brezilya Seyran ve Ferit'in macerasını sevdi

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını yurt dışında büyük ilgi görmeye devam ediyor. En son 5 Ağustos’ta Brezilya’da izleyiciyle buluşan dizi ülkede çok sevildi. Daha şimdiden reytinglerde zirveyi zorladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
Brezilya Seyran ve Ferit'in macerasını sevdi

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı cuma akşamlarının iddialı dizisi Yalı Çapkını yurt dışından ilgi görmeye devam ediyor. Dünya çağında 120'den fazla bölgeye lisanslanan dizi, 5 Ağustos’ta Brezilya’da yayına girdi.  Dizi kısa sürede en çok izlenenler listesinde 2. sıraya yerleşti.  Warner Bros. Discovery’ye bağlı dijital yayın platformu MAX’ta izleyici ile buluşan Yalı Çapkını şimdiden gönülleri fethetti.

MERAKLA BEKLENİYOR
Dizi Televizyon İzleme Araştırmaları Komitesi'nin 2023 yılı izleyici davranış raporu verilerine göre 40 ilde 4343 hane üzerinden yapılan araştırmada en çok izlenen yapım olmuştu.  Eylül ayında 3. sezon bölümlerinin yayınlanması beklenen Yalı Çapkını dizisinin hikayesinde nasıl değişimler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.