Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Britney Spears eski sevgilisi Paul Richard Soliz ile görüntülendi

Bir süre önce ayrıldığını açıklarken; "Yaşadığım sürece asla başka bir erkekle birlikte olmayacağım" ifadesini kullanan Britney Spears, Paul Richard Soliz ile yeniden görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
Britney Spears eski sevgilisi Paul Richard Soliz ile görüntülendi

Britney Spears, eski erkek arkadaşı Paul Richard Soliz ile Malibu'daki lüks restoranda görüldü. 42 yaşındaki pop yıldızının eski sevgilisiyle buluşmasından kısa bir süre önce ayrıldığını ilan etmişti.

Britney Spears, Paul Richard Soliz'den (kareli gömlekli) ayrıldığını açıklarken; "Yaşadığım sürece asla başka bir erkekle birlikte olmayacağım" ifadesini kullanmıştı. Şimdi, Soliz ile yeniden birlikte görüntülenmesi, barıştıkları şeklinde yorumlandı.

Kalabalık bir grupla restorandan ayrıldığı görülen Britney Spears'ın yakın koruması da bir an olsun şarkıcının yanından ayrılmadı.

Restorandan ayrılırken Britney Spears'ın otomobilini Paul Richard Soliz kullandı, Spears da yolcu koltuğuna oturdu.

İlk olarak Paul Richard Soliz, şarkıcının ekibinde temizlikçi veya tamirci olarak görülmüş ancak daha sonra sevgilisi olduğu anlaşılmıştı. Britney Spears ayrılık sonrası bir paylaşımında Paul Richard Soliz'i paparazzilerle çalışmakla suçlamıştı.

Paul Richard Soliz hakkındaki bilgiler şimdilik sınırlı. Mayıs ayında Daily Mail Gazetesi, Soliz'in en az 9 çocuk babası olduğunu ve nafaka için annelerinin yanı sıra Los Angeles Çocuk Nafaka Hizmetleri Departmanı tarafından takip edildiğini ortaya çıkarmıştı.

36 yaşındaki Nicole Mancilla, Paul Richard Soliz'in kendisini Britney Spears ile aldattığını, kendisinin 5 çocuğunun ve başka kadınlardan olan diğer çocuklarının nafakalarını ödemediğini söylemişti. Nicole Mancilla; "O evliydi ve şimdi çocuklarını reddediyor. Britney Spears için çocuklarını ihmal ediyor" demişti.

OLAYLI GECE

Bu iddiadan birkaç gün sonra, mayıs ayı başında Britney Spears, kaldığı otelden erkek arkadaşıyla yaşadığı iddia edilen tartışmanın ardından çıplak halde çıkarılmış, ambulans çağrılmıştı. Sinir krizi geçirdiği iddia edilen Spears, sadece ayak bileğini burktuğunu söylemişti. Ancak gördü tanıkları, Britney Spears ile Paul Richard Soliz'in kavga ettiğini öne sürmüştü.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.