Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta, Beşiktaşlı kaleciyle evlendi

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman ile bir süre aşk yaşayan İtalyan sunucu Diletta Leotta "Karius hayatımın erkeği. Haziran ayında evleniyoruz." müjdesini sevenleriyle paylaşmıştı. Diletta Leotta çocuğunun babasıyla nihayet evlendi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
Can Yaman'ın eski sevgilisi Diletta, Beşiktaşlı kaleciyle evlendi

Bir dönem kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman ile aşk yaşayan Diletta Leotta, geçen yıl mart ayında hamile olduğunu açıklamıştı.

İtalyan sunucu, önceki yıllarda Beşiktaş forması giyen Alman kaleci Loris Karius ile videosunu paylaşarak, "Size bir şey söylememiz gerekiyor. Bunu bilmiyordunuz. Neşeden uçuyoruz. Biz ve karnım. Yakında üç kişi olacağız" diyerek, bebek beklediklerini duyurmuştu. 

Türkiye'de oynadığı sırada Kıvanç Tatlıtuğ'a benzerliğiyle konuşulan Karius ile Leotta Aria ismini verdikleri oğullarına ağustos ayında kavuşmuştu.

Evlilik hazırlığına giren çiftten Leotta, Ocak ayının sonunda, henüz hamileyken aldığı evlilik teklifini sosyal medya hesabından duyurdu ve ''Size bu haberi vermek için biraz bekledim'' notunu düşmüştü. 

Son olarak ise Sport Mediaset'e konuşan Diletta Leotta, "Karius hayatımın erkeği. Haziran ayında evleniyoruz." müjdesini sevenleriyle paylaşmıştı. Diletta Leotta çocuğunun babasıyla evlendi.

Düğün fotoğraflarını paylaşan ünlü isim güzelliğiyle göz kamaştırdı. Sunucunun gelinlikteki "ALL I EVER WANTED / "Tüm istediğim" notu da sosyal medyada dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.