Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Can Yaman rol için ısınırken fena alev aldı

Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman ile bir süre aşk yaşayan İtalyan sunucu Diletta Leotta çocuğunun babasıyla geçen ay evlendi. Sandokan çekimlerine devam eden ve Leotta'dan sonra hayatına kimseyi almayan Yaman ise yeni bir aşka yelken açtı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
Can Yaman rol için ısınırken fena alev aldı

İtalya'nın önde gelen yapım şirketlerinden Medici Masters Of Florence, Back To The Island gibi dizilere imza atmış Lux Vide'ın yeni dizi projesi "Sandokan" için 2021 yılından beri bekleyen Can Yaman nihayet 22 Nisan'da sete çıkmıştı. 

DANS DERSLERİ ALMIŞTI
“Malezya Kaplanı” olarak izleyici karşısına çıkacak oyuncu rolü için birçok ders almış hazırlık aşamasında oldukça yoğun bir süreç geçirmişti. Dövüş derslerinin yanı sıra dans dersi de alan oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaşmış ve "Konu çekim olduğunda bölümleri ısıtmak için biraz pratik yaparak ısınıyoruz." notunu düşmüştü. 

DUDAK DUDAĞA YAKALANDI
Biraz fazla ısınmış olacaklar ki Yaman ve dans hocası arasında yeni bir aşk doğdu. Oyuncu, dans hocası Mariagiulia Venanzi ile dudak dudağa görüntülendi.

EN SON AŞKI OYDU
Kariyerine İtalya'da devam eden Can Yaman en son İtalyan sunucu Diletta Leotta ile aşk yaşamıştı. Evlenmeli beklenen çift ani bir şekilde ayrılık kararı alarak sevenlerini üzmüştü. İlişkilerinin reklam aşkı olduğu yönünde iddiaları her defasında yalanlayan çift, tatil için Türkiye'ye gelmiş, Yaman'ın ailesiyle bir araya gelmişti. 

ÇOCUĞUNUN BABASIYLA EVLENDİ
Ayrılığın ardından İtalyan sunucu, önceki yıllarda Beşiktaş forması giyen Alman kaleci Loris Karius ile yeni bir aşka yelken açmış ve bir bebek sahibi olmuştu. Leotta geçen ay ise "Karius hayatımın erkeği." dediği çocuğunun babasıyla evlendi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.