Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cardi B'den hamileyken kalça estetiği itirafı

Üçüncü çocuğunu geçen ay dünyaya getiren Cardi B, yıllar önce yaptırdığı yasadışı kalça dolgusunun etkilerini tersine çevirmek için bu yılın başlarında büyük bir kalça estetiği ameliyatı geçirdiğini ve bu esnada hamile olduğunu bilmediğini itiraf etti

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2024 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
Cardi B'den hamileyken kalça estetiği itirafı

Cardi B, bu yılın başlarında büyük bir kalça estetiği ameliyatı olduğunu açıkladı. 2014'te Queens'teki bir merdiven altı klinikte taktırdığı 800 dolarlık yasa dışı kalça silikonlarının olumsuz etkisini tersine çevirmeye çalışırken, büyük bir ameliyat geçirdiğinde hamile olduğunu bilmediğini itiraf etti.

31 yaşındaki ABD'li rapçi, ocak ayında, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu bilmeden, fibrozis (bir dokudaki ya da organdaki yoğun bağ dokusu artışına bağlı olarak ortaya çıkan katılaşma) nedeniyle kalça silikonlarını aldırma işlemi yaptırdığını anlattı.

Cardi B, ağustosun başında, 6 yıllık evliliğin ardından 32 yaşındaki eşi Offset'e boşanma davası açtığını, bir gün sonra da üçüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu. Ünlü şarkıcı, doğum haberini de 13 Eylül'de vermişti.

"Birkaç kalça enjeksiyonumu daha aldırdım. Çünkü biliyorsunuz, kalça enjeksiyonlarını aldırmak için birkaç tur operasyon gerekiyor. Ayrıca fibrozisimle ilgili bazı şeyleri de düzeltmeye gittim" diyen şarkıcı, Aralık 2022'de yaptırdığı yasadışı uygulamadan duyduğu üzüntüyü itiraf etmiş ve silikon enjeksiyonlarının yüzde 95'inin çıkarıldığını açıklamıştı.

Cardi B, daha önce verdiği bir röportajda, 800 dolara yaptırdığı dolgu enjeksiyonu için, "Şimdiye kadar yaşadığım en çılgın acı" nitelendirmesini yapmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.