Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cem Yılmaz kendini fakir sınıfından saydı

Erşan Kuneri dizisiyle yakında Netflix'te izleyici karşısına çıkacak Cem Yılmaz, Fatih Altaylı YouTube programına konuk oldu. Ünlü isim karaborsa bilet iddiaları ve senaryo yazmanın zorluklarıyla ilgili konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 14:17
Kaynak: AA
Cem Yılmaz kendini fakir sınıfından saydı

Fatih Altaylı YouTube programında ünlü isimleri ağırlamaya devam diyor. Altaylı son olarak Cem Yılmaz'ı konuk etti.  konuk oldu. Yılmaz programda dizi senaryosu yazmanın kolay bir iş olmadığından bahsetti ve Netflix'te yeni sezonu başlayacak olan Erşan Kuneri'yi nasıl yazdığını anlattı. 

SENARYOYU NASIL YAZDI?
Yılmaz; 'Erşan Kuneri'nin yeni sezonunu Çatalca'daki evde yazdım. Vakit geçiriyordum bununla ilgili eve kapandım. Dedim ki en azından bir 15-20 gün hiç İstanbul'a gelmeyeyim, yazayım. Evde çalışan arkadaşım arada bir bana 'Ya bir şey yer misiniz abi, çay içer misiniz?' diye soruyor falan bir müddet sonra halime çok acıdı. 'Cem Bey bir şey soracağım. Siz ne yapıyorsunuz?' dedi. Dedim, 'Yavrum ben işte diziyi yazıyorum'. 'Böyle mi yazılıyor?' dedi ağlamaklı. Dedim, 'Valla böyle yazılıyor'. O kısmı, o çileyi emin ol süsleyerek söylemiyorum, çileli bir kısmı var.' ifadelerini kullandı.  Altaylı'nın 'Ya para için yapılacak iş değil, ben sana söyleyeyim. Zaten para çok sende' sözlerine karşılık ise Yılmaz, 'Hayır, hayır aşk olsun. Nerede? Bu memleketin şu durumunda mı? Biz seçkin fakirleriz ya şu anda.' şeklinde yanıt verdi. 

KARABORSA AÇIKLAMASI
Cem Yılmaz, gösteri biletlerinin karaborsaya düşmesiyle ilgili ise 'Herkesin bildiği bir konu bu ve bu gerçekten bizim baş edeceğimiz bir şey değil. Ben bununla ilgili, zamanında, bu bizim resmi biletimizi satan şirkete 'Bu kadar çabuk bitemez' paranoyası yaptık. Bunda bir bit yeniği var falan diyorduk. Güvenlik kameralarıyla geldiler, neyin güvenlik kamerası, online şeyin güvenlik kamerası, yani ekran açık. Ekran açık böyle, saat 10'da online ediyor, bitiyor. Çünkü neden? Ya bizim 20-30 tane oyun var.' dedi. 

Yılmaz, Altaylı'nın "Alanlardan tekrar satın alan var mı?" sorusuna "Şuraya kadar getirdik işi... Yan yana ancak iki kişi alabilirsiniz. Yani artık böyle bir nezaket sınırlarını aşan kurallara falan dönüşmeye başladı ama bir karaborsa var. Ama bizim baş edebileceğimiz bir şey değil. Ben şimdi araştırdım. Buradaki en dikkat çekici şey karaborsacının, Google'a girdiğin zaman en üste çıkması. Bizim ofisin, yani resmi bilet sattığımız yerin o olduğunu düşünüyor adam. Başka bir konu daha var. Ben bu konuda niye bu kadar celalliyim. Acıklı olan, bileti benim sattığımı zannetmeleri.' yanıtını verdi. 

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.