Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyda Düvenci'ye en güzel hediye

Geçen sene Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Düvenci'nin bir süredir yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Yeni sevgilisi Güçlü Mete, ünlü ismin doğum gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
Ceyda Düvenci'ye en güzel hediye

Geçen sene Bülent Şakrak ile 8 yıllık evliliğini bitiren Ceyda Düvenci'nin bir süredir yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. Ceyda Düvenci, oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'nun eski eşi Güçlü Mete ile birlikte adeta yeniden doğdu. Kilo veren ve tarzıyla farklılık yaratan ünlü isim bugün 46 yaşına girdi.

Güçlü Mete de Düvenci'nin doğum gününde yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti. Mete sevgilisinin ir karesini paylaşarak; "Yaşamın bir mucizesi… 16 Nisan’da ailesine, bu sene de benim hayatıma Ceyda doğar Nice mutlu yaşlara sevgilim" notunu düştü. Ceyda Düvenci de yeni aşkına; "Seni çok seviyorum" şeklinde karşılık verdi. 

Ebru Cündübeyoğlu, 2003 yılında Güçlü Mete ile dünyaevine girmiş, 19 yıldır evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, 2022 yılında yollarını ayırmaya karar vermişti. Birbirlerini yıllardır tanıyan ve sosyal medyada takip eden Cündübeyoğlu ve Düvenci cephesinde yaşanan bir hamle geçen haftalarda dikkat çekmişti. Ceyda Düvenci, Ebru Cündübeyoğlu like'ladığı paylaşımlarından beğenilerini kaldırmıştı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.