Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceza Türkçe rap hakkında konuştu

Türkçe rap müziğin efsane isimlerinden Ceza, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ceza, 'Ben, Fuchs, Yunus (Sagopa Kajmer), Fuat, Killa Hakan gibi isimler olmasaydı, belki de Türkiye'de rap olmayacaktı' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 09:50
Kaynak: Haber Merkezi
Ceza Türkçe rap hakkında konuştu

Türk rap müziğinin en önemli isimlerinden Ceza, Mirgün Cabas'ın "Orada Rahat Mısın?" isimli programına konuk oldu. Ceza, Türkiye'deki rap müziğin ilerleyişiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Türkçe rap müziğin kurucularından biri olduğunu dile getiren Ceza, uzun bir müddettir arasının açık olduğu bilinen Sagopa Kajmer'i de rap müziğin kurucuları arasında saydı. Rap müziğinin öncülerinden olduğunu ve yalnız olmadığını söyleyen Ceza, şunları söyledi:

"OLMASAYDIK OLMAZDI"

"Ben, Fuchs, Yunus (Sagopa Kajmer), Fuat, Killa Hakan gibi isimler olmasaydı, belki de Türkiye'de rap olmayacaktı. Bunlar olmasaydı komşu ülkelere bakın; Gürcistan, Ermenistan, İran... İşte o kadar rap olurdu. Şu anda Türkçe rap dünyada söz sahibi bir müzik haline geldi. Türk sanatçılar yurt dışında festivallerde yer alıyor. Bu müziğimizin de ne kadar ciddiye alındığının göstergesi."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.