Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çolpan İlhan 88 yaşında: Kerem Alışık, 'Annen yok kimsen yok'

25 Temmuz 2014 yılında kaybettiğimiz Türk sinemasının unutulmaz yıldızlarından, Yeşilçam'ın Kamelyalı kadını Çolpan İlhan doğum günü olan 8 Ağustos Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında yapılan bir törenle anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
Çolpan İlhan 88 yaşında: Kerem Alışık, 'Annen yok kimsen yok'

10 yıl önce aramızdan ayrılan İlhan’ı hatırasını anmak için başta Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık ile ailenin yakın dostları ve sanatçının sevenlerinin hepsi bir araya geldi. Sinema ve tiyatroya verdiği katkılarıyla halkımızın kalbinde ayrı bir yeri olan Çolpan İlhan, bugün yaşasaydı 88 yaşında olacaktı.

“ANNE KOKULU MAVİLİKLER EMANET ETTİ KALBİME!”
 Kerem Alışık anma töreninde yaşadığı duyguları şöyle dile getirdi: ‘’Bugün yaşasaydı 88 yaşında olacaktı Çolpan İlhan.  Sanatın ve hayatın ortasına beyaz güller bıraktı. Bütün çöplerden, çamurlardan arındırdığı yuvasını yaşamının üstüne kurdu. Anne kokulu mavilikler emanet etti kalbime. Kendi gökyüzümde uçmayı, kendi denizimde özgür kalmayı öğretti bana. Sabretmeyi, mücadele etmeyi, güvenmeyi, sevmeyi öğretti. Fazlasıyla insan kalmayı, eksiğiyle insan olmayı anlattı. Yokluğunda 10 sene geçti. Zaman çabuk geçiyor ve insana alışmayı kazandırıyor mutlaka fakat unutmayı asla. Zira benim bir geçmişim var, bir de hiç geçmemişim. Onu çok özlüyorum. Onu çok arıyorum. Annen yoksa ne kadar tam isen o kadar eksiliyorsun. Çünkü annen yok kimsen yok...‘’ 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.