Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Özdemir'e bile kemer sıktıran hayat...

En son Bayram tatili için Madrid'e giden Demet Özdemir, geçen yazın büyük bölümünü Yunanistan'da ve kiraladığı teknede geçirmişti. Ünlü isim bu yaz için tatil planlarında bahsetti. Oldukça yükselen tatil masraflarından dert yanan Özdemir sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
Demet Özdemir'e bile kemer sıktıran hayat...

Oğuzhan Koç’tan boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile kısa bir süre aşk yaşayan Demet Özdemir kesenin ağzını açmış Atina’da 275 bin euro’ya ev alan oyuncu, tadilat ve kaldığı otel için de 2 milyon TL harcamıştı. Öte yandan oyuncu Oğuzhan Koç ile yaşadığı anılardan kurtulmak için de Zekeriyaköy’deki evini de baştan aşağı tadilata sokmuştu. 

'NEREYE VİZE ÇIKARSA DURUMUNDAYIM'
En son Bayram tatili için Madrid'e giden Özdemir, geçen yazın büyük bölümünü Yunanistan'da ve kiraladığı teknede geçirmişti. Ünlü isim bu yaz için tatil planlarında bahsetti. Oldukça yükselen tatil masraflarından dert yanan Özdemir "Şu an tekneye binecek durumda değiliz. Eskiden fiyatlar daha ucuzdu şimdi dudak uçuklatıyor. Nereye vize çıkarsa durumundayım. Belki Amerika ve İngiltere olabilir. Bali'yi de görmek istiyorum." ifadelerini kullandı. Sosyal medyada, ekranın en çok aranan isimlerinden olan ünlü ismin bile fiyatlardan dert yanmasıyla ilgili çok sayıda yorum yapıldı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.