Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Özdemir, vahşi Batı'da

Demet Özdemir, birçok meslektaşının aksine yaz tatilini deniz kıyısında değil, Türkiye'den 12 bin kilometre uzaklıktaki uçsuz - bucaksız bir çölde geçirdi

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2024 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2024 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
Demet Özdemir, vahşi Batı'da

Demet Özdemir, yaz tatili planları yaparken "Nereye vize çıkarsa oraya gideceğim. ABD olur, İngiltere olur. Bali'yi de görmek istiyorum" demişti. ABD vize başvurusu kabul edilen Demet Özdemir, California'daki Calico kasabasına giderek geçmişe adım attı.

ABD'nin batısında yer alan, 'Hayalet Kasaba' olarak tanınan Calico, son yıllarda turistlerin bir hayli uğrak yerlerinden biri haline geldi.

Western filmlerinde görmeye alışık olduğumuz kasaba, ziyaretçilerini geçmiş götürüyor. Modern olan hiçbir araç - gerecin olmadığı Calico, İstanbul'dan yaklaşık 12 bin kilometre uzaklıkta. Calico'ya ulaşmak aktarmalarla birlikte yaklaşık bir gün sürüyor.

Demet Özdemir, birçok meslektaşının aksine uzun ve yorucu yolculuğu göze alarak, yaz tatilini deniz kıyasında değil, uçsuz - bucaksız bir çölde geçirmeyi yeğledi.

Fotoğraflarını görenler, Demet Özdemir'i birçok Western filminde karakterize edilen 1850'li yıllarda yaşamış ABD'li sınır görevlisi Calamity Jane benzetti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.