Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Özdemir ve Engin Akyürek İtalya yolcusu

Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in paylaştığı Adım Farah dizisi İtalya'ya da lisanslandı. Calinos Entertainment'ın uluslararası dağıtımını üstlendiği diziyi, birçok yerli diziyi ülkede ekrana getiren Mediaset Italy satın aldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2024 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2024 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
Demet Özdemir ve Engin Akyürek İtalya yolcusu

Engin Akyürek ve Demet Özdemir’i başrollerinde buluşturan FOX’un dizisi Adım Farah yurt dışında tanıtılmaya devam ediyor. Dizi son olarak İtalya'ya da lisanslandı. Adım Farah  uluslararası dağıtımını yapan Calinos Entertainment tarafından 2023'te 5-8 Aralık tarihleri arasında Singapur'da gerçekleşen Asia TV Forum & Market'e götürülmüştü.

TÜM DÜNYADA İLGİ GÖRÜYOR
Ocak başında final yapan dizi 23-25 Ocak tarihleri arasında Cannes'da düzenlenen Content Americas fuarında tanıtılmıştı. 30'dan fazla ülkeye satılan Adım Farah 19-21 Mart 2024 tarihleri arasında ise Fransa'da içerik fuarı Series Mania Forum'a götürüldü. 

YENİ BİR SATIŞ GERÇEKLEŞTİ
En son dizinin yayın hakları Mediaset España tarafından satın alınan dizi  1 Nisan'da İspanya'da yayınlanmaya başladı ve büyük ilgi gördü. Son olarak ise Calinos Entertainment'in Bulgaristan'a sattığı diziler arasında Adım Farah da yer almıştı. Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği dizide  Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in yanı sıra Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Feyyaz Duman, Hatice Aslan, Mustafa Avkıran, Ali Sürmeli, Oktay Çubuk ve Sera Kutlubey de rol alıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.