Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demet Şener: Mesleğin ilk günlerindeki heyecanı yaşadım

Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği Laleli Fashion Shopping Fest defilesinde Avrupa'nın en büyük sokak podyumu kuruldu. Wilma Elles ve Sezgi Sena Akay ile podyumda yürüyen Demet Şener, mesleğinin ilk günlerinde yaşadığı heyecanı yaşadığı heyecanı yaşadığını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
Demet Şener: Mesleğin ilk günlerindeki heyecanı yaşadım

Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği Laleli Fashion Shopping Fest defilesinde Avrupa’nın en büyük sokak podyumu kuruldu.

Laleli üreticisinin dünyaya pazarladığı en yeni modelleri Demet Şener, Wilma Elles ve Sezgi Sena Akay’ın da yer aldığı modeller tanıttı.


Demet Şener, podyumda mesleğinin ilk günlerinde yaşadığı heyecanı yaşadığı heyecanı yaşadığını söyledi. Defilenin sunuculuğunu da üstlenen Sezgi Sena Akay ise ilk kez bu kadar büyük bir podyumda yürüdüğünü söylerken kariyerinin en büyük heyecanlarından birini yaşadığını aktardı.

İstanbul Valisi Davut Gül, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ve Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın da izlediği defile sonrası Lasiad Başkanı Gıyasettin Eyyübkoca tüm mankenlere ve defileyi organize Serkan Duman ve Gökhan Duman’a teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.