Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Devlet Bahçeli Eurovision şampiyonunu eleştirdi

Malmö'de 7 Mayıs'ta ilk yarı final, 9 Mayıs'ta ikinci yarı final ve 11 Mayıs'ta finali yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nı İsviçre'nin temsilcisi Nemo, "The Code" isimli şarkısıyla 591 puan toplayarak kazandı. MHP Grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli şarkıcının kostümünü eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2024 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2024 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
Devlet Bahçeli Eurovision şampiyonunu eleştirdi

Malmö'de 7 Mayıs'ta ilk yarı final, 9 Mayıs'ta ikinci yarı final ve 11 Mayıs'ta finali yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nı İsviçre'nin temsilcisi Nemo, "The Code" isimli şarkısıyla 591 puan toplayarak kazandı. Nemo'nun şarkısı kadar sahne kostümü de çok konuşuldu. Pembe etek, kürklü ceket tercih eden, Nemo bazı kesimlerce eleştirilirken, çok beğeneler de vardı. 

'UTANÇ VERİCİ'
İsviçreli şarkıcıya tepki gösterenlerden biri de Devlet Bahçeli oldu. MHP Grup toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli "Eurovision’da birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, makyaj ve etekle yarışmada boy göstermesi utanç vericidir. Batsın böyle çağdaşlık.” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.