Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Çıtak'ın şiddet iddiasından sonra İdo, İbrahim Tatlıses'e destek çıktı!

Dilan Çıtak'ın dün isim vermeden yaptığı 'Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes bilmeli' açıklaması kafa karıştırmış hatta olay olmuştu. Gözler İbrahim Tatlıses'e çevrildi. Ünlü şarkıcı sessizliğini korurken oğlu İdo birlikte bir kara paylaşarak babasına desteğini belli etti.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
Dilan Çıtak'ın şiddet iddiasından sonra İdo, İbrahim Tatlıses'e destek çıktı!

İbrahim Tatlıses'in 90'lı yıllarda Işıl Çıtak'la yaşadığı kısa süreli beraberliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak dün yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Paylaşımında “Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı ve tacizi herkesin bilmesi ve görmesi gerektiğini” ifade etti ve “Eğer bugün ben, bir kız çocuğu olarak susarsam, yarın daha fazla şiddete maruz kalan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra tüm dünya bu şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir, ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarabileyim.” sözlerine yer verdi. 

Çıtak'ın bu sözleri Tatlıses'in kızına şiddet uyguladığı şeklinde yorumlandı. Bunun ardından Tatlıses'in oğlu İdo da babasıyla karesini paylaşarak 'Babam' notunu düştü.Öte yandan Dilan Çıtak'a  2022 yılında dünyaevine girdiği eşi Levent Dörter de destek paylaşımı yaptı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.