Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilan Polat, ateş püskürdü: Gizleyeceğim

Dilan Polat, sosyal medyada paylaşımlarına yapılan olumsuz yorumlara ateş püskürdü. Tahliye olduktan sonra sosyal medya detoksunu sürdüremeyen Dilan Polat, gelen eleştirilere yanıt verdikten sonra hesabını gizleyeceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 09:46
Kaynak: Haber Merkezi
Dilan Polat, ateş püskürdü: Gizleyeceğim

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla dokuz ay tutuklu kalan Dilan Polat, tahliye olduktan sonra eşi Engin Polat ile görüştü. Engin Polat, onu sosyal medya konusunda uyarmış olsa da Dilan Polat, sosyal medyadan uzak kalamadı.

Takipçileriyle dertleşen Dilan Polat, uyku sorunları ve iştahsızlık yaşadığını, toplam sekiz ilaç kullandığını ifade etti. Gece bazen 3'te, bazen 5'te isteği dışında uyandığını, hiç yemek yiyemediğini söyleyen Dilan Polat, sosyal medyayla ilgili yeni bir karar aldı. Eleştirilerden rahatsız olduğu için hesabını gizli hale getirmeyi düşündüğünü de belirtti. Oğlunu okula yazdırdığını söyleyen Polat şu ifadeleri kullandı:

"SAYFAMI GİZLEYECEĞİM"

"Sabahki kahve hikayesini yanlış anlayanlar olmuş. Bilmiyorum ne olduğunu. Spam mı oldu bir şey oldu. Bir de sayfamı gizleyeceğim. Takip etmeyenler izlemesin. Değişik değişik yorum yazıyorlar. Bir süre hesabım gizli kalsın. Benim kendi takipçi kitlem çok iyi çünkü."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.