Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dilber'in Ramazan öncesi son dansı!

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, yedinci bölümüyle izleyicilerle buluştu. Ancak Ramazan ayına yaklaşırken, ekranda yer alan karakterlerin dans etmeleri konusu, özellikle Dilber'in Ramazan öncesi son dansı gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Dilber'in Ramazan öncesi son dansı!

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünde oynadığı 'İnci Taneleri' dizisi, yedinci bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölüm, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne ithaf edildi ve "Yaşayan, yaşatan ve yaşam savaşı veren tüm kadınlara…" mesajıyla başladı. Dizinin son bölümünde, Dilber'in (Hazar Ergüçlü) kaldığı otelde eşi Zahir'den gördüğü şiddetin boyutları gözler önüne serildi. Bu zor günlerinde yanında olan Azem ise hastanede nöbet tutmaya başladı. Dilber'in, Azem'e moral vermeye çalışırken sarf ettiği sözler, özellikle "Hayatım boyunca bütün bedelleri ben ödedim. Bundan sonra da öyle olacak. Herkes yer içer hesabı Dilber öder." ifadesi, izleyicilerin yüreğine dokundu.

Daha yayın hayatına başlamadan önce fragmanları nedeniyle kadına yönelik şiddeti romantize ettiği iddiasıyla eleştirilen "Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri" dizisi, ters köşe yaparak şiddet gören tüm kadınların sesi haline geldi. Dansların ve esprili diyalogların yanı sıra, Dilber'in dramatik hikayesi izleyicileri etkiledi.

Ramazan ayında ekranlarda dans etmeyecek olmasıyla ilgili olarak Dilber'in Ramazan öncesi son dansı gündem oldu.

Kaynak: Gazete Yaazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.