Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Düğün hazırlıkları yarım kaldı

Survivor 2023'ün şampiyonu Nefise Karatay, özel hayatıyla gündeme geldi. Ağustos ayında güzel bir ilişkisi olduğunu ve evleneceğini söyleyen Karatay vazgeçti. Bazı şeylerin kötü gittiğini söyleyen Karatay, ayrıldıklarını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 13:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
Düğün hazırlıkları yarım kaldı

2023 yılında Survivor'a katılarak şampiyon olan Nefise Karatay özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yakın zaman önce evlilik kararı alan Karatay sevgilisiyle yollarını ayırdı. Geçtiğimiz ağustos ayında yürüyüş yaparken Magazin Burada'ya açıklama yapan Nefise Karatay, güzel giden bir ilişkisinin olduğunu ve seneye evleneceğini söylemişti. Önceki akşam bir etkinliğe katılan Karatay, evlenmekten vazgeçtiğini söyledi.

"KÖTÜ GİTTİ, AYRILDIK" 
Yine aynı muhabire açıklama yapan Nefise Karatay ilişkisinin bittiğini söyledi. Evlilik hazırlığı yaparken bazı şeylerin kötü gittiğini belirten Karatay "Bazı şeyler kötü gitti ve ayrıldık" ifadelerini kullandı.

SURVIVOR'DA OLACAK MI? 
Her sene düzenlenen Survivor yarışması, bu sene de yeni sezonu için hazırlıklara başladı. Yarışmanın bu sene All Star sezonu mu yoksa yeni yarışmacıların olduğu bir sezon mu olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Ortaya çıkan iddialar ise bu sezonun da All Star olacağı yönünde.

Hal böyle olunca gözler eski yarışmacılara çevrildi. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor All Star 2024 yarışmasının finalisti Nefise Karatay da yarışma hakkında ilk kez konuştu.

"BU SENE KATILMAYACAĞIM" 
Bir takipçisinden gelen soruyu yanıtlayan Karatay "Survivor'a bu sene gitmeyi düşünüyor musun?" sorusuna cevap verdi. Karatay da kararını şu sözlerle açıkladı:

"Survivor'ı çok seviyorum. Her sene git deseler de giderim. Özlüyorum gerçekten ama bu sene olmayacağım."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.