Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, Survivor All Star 2024'e mi geliyor?

Survivor All Star 2024'ün yeni bölüm fragmanında, Acun Ilıcalı'nın yarışmaya dünyaca ünlü eski bir futbolcunun katılacağını söylemesi merak uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil, Survivor All Star 2024'e mi geliyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024 son günlerde gündemden düşmüyor. Yarışmadan çok programda yaşanan tartışmaların konuşulduğu Survivor All Star 2024'ün yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı'nın eski bir futbolcunun katılacağını söylemesi dikkat çekti. 

Acun Ilıcalı konuşmasında; "Geçen bir arkadaşım aradı, 'Geleyim mi?' dedi, 'Gel' dedim. O da sağ olsun kırmadı gelecek." ifadelerini kullandı ve "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen..." diye ekledi.


Survivor All Star 2024'e hangi ismin geleceği merak konusu olurken, sosyal medyada yeni yarışmacının Mesut Özil olabileceği gündeme geldi. Özil'in geçtiğimiz günlerde spor yaparken videolarını paylaşması iddiaları güçlendirdi.

Acun Ilıcalı'nın Survivor All Star 2024'e dünyaca ünlü eski bir futbolcunun katılacağını söylemesi sonrası bu ismin Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe formaları giyen Mesut Özil olduğu iddiası ortaya atıldı.

Kaynak :Gazete Yazıyor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.