Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ebrar Karakurt'tan 'Gibi'ye gönderme

Türkiye A Milli Kadın Voleybol takımının yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Takımının Paris Olimpiyatları'ndaki Hollanda maçını kazanmasının ardından Karakurt, “Gibi” dizisine atıfta bulunarak 'Ersoy'un babaannesinin intikamı alındı' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2024 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2024 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
Ebrar Karakurt'tan 'Gibi'ye gönderme

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Pars 2024 Olimpiyat Oyunları’nda ilk maçına çıkan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda karşısında başta 2-0 geriye düşse de, mücadeleyi 3-2 kazanarak Türkiye'yi sevince boğdu.

GİBİ'YE GÖNDERME YAPTI 
Ebrar Karakurt ise galibiyet coşkusunu sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımla taçlandırdı. Exxen'in favori dizisi Gibi'ye gönderme yapan voleybolcu 'Ersoy’un babaannesinin intikamı alındı' dedi. Paylaşıma çok sayıda beğeni yapılırken Ahmet Kürşad Öçalan da tepkisiz kalmadı ve kalpli emoji paylaştı. 

HOLLANDALI YAMYAM! 
Gibi'nin  ilk sezonundaki "Erasmus'la Gelen Yamyam" bölümünde, Ersoy'un (Ahmet Kürşad Öçalan) babaannesinin Hollandalı yamyam bir Erasmus öğrencisi tarafından yenilmesi konu edilmişti. Bu absürt bölüm, sosyal medyada sıklıkla paylaşılmış ve çok beğenilmişti. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.