Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ebru Polat, Cansu Taşkın'a savaş açtı

İnci Taneleri dizisinde hem yönetmenliğini yapan hem de başrolde yer alan Yılmaz Erdoğan ile fenomen Cansu Taşkın 2 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmış, bu haber magazin gündemini günlerce meşgul etmişti. Aramızda Kalsın programına konuk olan Ebru Polat, Cansu Taşkın'ı kızdırcak açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
Ebru Polat, Cansu Taşkın'a savaş açtı

Kanal D'nin yeni sezonda ekrana gelen iddialı dizisi İnci Taneleri ile ekrana dönen, hem yönetmen koltuğunda oturan, hem de dizinin başrolünde yer alan Yılmaz Erdoğan ile fenomen Cansu Taşkın'ın 2 yıldır aşk yaşadığı ortaya çıkmış, bu haber magazin gündemini günlerce meşgul etmişti.

YAPTIĞI TEPKİ ÇEKMİŞTİ
Cansu Taşkın'ın bir YouTube programında aşk iddiasını doğrulamakla kalmamış, kardeşi de Yılmaz Erdoğan ile Taşkın'ın dudak dudağa görüntülerini sosyal meyda üzerinden paylaşarak soru işaretine yer bırakmamıştı. Kardeşlerin bu tutumu tepki çekmiş hatta Erdoğan'ın olanlar karşısında yargıya başvuracağı bile konuşulmuştu. 

"BENİM NELERİM NELERİM VARDIR..."
Aramızda Kalsın programına konuk olan Ebru Polat, Cansu Taşkın'ı kızdırcak açıklamalarda bulundu. "Biz kimlerle, ne büyük isimlerle görüşüyoruz. Ama ağzımdan bir tanesinin ismi çıkmaz! Güven çok önemli bir şey. Ben karabatak gibiyim, benim nelerim nelerim vardır ama kimsenin adını vermem. İfşa etmem." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.