Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elon Musk'tan Taylor Swift'e tuhaf teklif

Elon Musk'ın ünlü şarkıcı Taylor Swift'e yaptığı teklif magazin dünyasını salladı. Elon Musk, CEO'su olduğu X hesabından "Güzel Taylor, sana bir çocuk vereceğim" ifadelerini kullandı. İşte detaylar..

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
Elon Musk'tan Taylor Swift'e tuhaf teklif

Tesla ve Space X CEO'su olan milyarder Elon Musk, ünlü şarkıcı Taylor Swift'in Kamala Harris'i ABD seçimlerinde başkan olarak desteklemesinden bir süre sonra tuhaf bir sosyal medya paylaşımında bulunarak hamile bırakmayı teklif etti.


Taylor Swift, geçtiğimiz gün münazaradan sonra Instagram hesabından yaptığı bir duyuruyla J.D Vance'e gönderme yaparak 'Taylor Swift, Çocuksuz kedili kadın' imzasıyla Harris'e desteğini onayladı.

ELON MUSK'IN PAYLAŞIMI
Fakat bir süre sonra, geçmişte nüfus azlığına karşı olan on iki çocuk babası Elon Musk, X'te Swift'e tuhaf bir teklifte bulundu ve şu ifadelere yer verdi: "Güzel Taylor... Sen kazandın... Sana bir çocuk vereceğim ve kedilerini hayatım pahasına koruyacağım."

Trump ve Harris, bir münazarada karşılaştı. Bu tartışmada Cumhuriyetçi başkan adayı göçmenleri evcil hayvanları yemekle suçladı ve Demokratların hamileliğin dokuzuncu ayında 'bebekleri idam etmek' istediğini dile getirdi.

ABD seçimlerinde Z kuşağının büyük etki edeceğini düşünen uzmanlar, bu doğrultuda Taylor Swift'in kimi destekleyeceğinin önemli olduğunu ifade ediyor. Bu sebeple Taylor Swift'in yapacağı açıklama da merakla bekleniyordu. Ve Donald Trump ile Harris arasındaki ilk görüşmeyi Demokratları desteklediğini açıkça belirtmek için seçti.

TAYLOR SWIFT'İN PAYLAŞIMI
"2024 Başkanlık Seçimi'nde oyumu Kamala Harris ve Tim Walz'a vereceğim. @kamalaharris'e oy veriyorum çünkü o, hakları ve onları savunacak bir savaşçıya ihtiyaç olduğuna inandığım davalar için savaşıyor. Onun istikrarlı, yetenekli bir lider olduğunu düşünüyorum ve kaosla değil sakinlikle yönetilirsek bu ülkede çok daha fazlasını başarabileceğimize inanıyorum.' Swift, gönderisine tekir kedisi Benjamin Button'ın bir fotoğrafını ekledi ve 'Taylor Swift, çocuksuz kedili kadın' diyerek imzaladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.