Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emmy Ödülleri'nde Shogun şov yaptı!

Televizyon dünyasının Oscar'ları olarak bilinen 76. Emmy Ödülleri'nde kazananlar açıklandı. Shogun dizisi, En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu gibi önemli kategorilerde toplam 18 Emmy ödülü kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
Emmy Ödülleri'nde Shogun şov yaptı!

Bu yıl 76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda düzenlenen görkemli törende sunuculuğu, "Schitt’s Creek" dizisindeki rolleriyle tanınan baba-oğul Eugene Levy ve Dan Levy üstlendi.

2024 Emmy Ödülleri'nde "Hacks" ve "Shōgun" dizileri öne çıktı. Shōgun, 18 ödülle Emmy tarihinde bir ilke imza attı. Komedi dalında ise "The Bear" 10 ödül kazanarak büyük başarı yakaladı. Mini dizi kategorisinde ise "Baby Reindeer" dikkat çekti ve bu alanda 4 ödül kazandı.

TARİHE GEÇEN DİZİ
Shōgun gecede En İyi Drama, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Kadın Oyuncu dahil olmak üzere 18 ödülü topladı. Gecenin en prestijli kategorisi olarak kabul edilen En İyi Drama alanında ödülü tarihi Japon dizisi Shogun aldı. Böylelikle ödül ilk kez bir yabancı yapıma (İngilizce olmayan) verilmiş oldu.

Shogun drama dalında En İyi Aktör ve En İyi Aktris ile birlikte toplam 4 ödülü kucakladı. Hiroyuki Sanada drama dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülüyle Emmy kazanan ilk Japon aktör olurken, birkaç dakika sonra En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Anna Sawai ise ikinci oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.