Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin Öztürk denizde koyu sohbette!

Başarılı yapımlarda rol alan ve Çeşme'den kopamayan ünlü oyuncu Engin Öztürk, Çeşme'de objektiflere takıldı. Arkadaşlarıyla birlikte sezonu açan Öztürk, denizde koyu bir sohbete daldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
Engin Öztürk denizde koyu sohbette!

Özel hayatıyla magazin gündemine gelmemeye özen gösteren Engin Öztürk, geçtiğimiz sene Ulus'ta özel şoförlü aracında objektiflere yansımıştı. Ünlü oyuncu, basın mensuplarını fark edince kaçmaya başlamıştı.

Ulus’tan Kuruçeşme’ye doğru hareket eden Engin Öztürk, kameralardan uzaklaşmak amacıyla dar yollardan geçtiği sırada, aracın sağını solunu dubalara sürterek küçük hasarlar almıştı.

İKİ GÜZELLE GÖRÜNTÜLENDİ 
Görüntü vermemek için yüzlerini gizleyen Öztürk'ün arkadaşları, panikleyerek araç içerisinde saklanmaya çalışmıştı. Güzellerden birinin parmağındaki alyans dikkat çekmişti.

Kuruçeşme’den Etiler’e dönen ve burada bir siteye girerek kaçmaya çalışan yakışıklı oyuncu, gazetecilerin yanındaki kadınları sorması üzerine açıklama yapmak zorunda kalmıştı: "Arkadaşlar neden takip ediyorsunuz? Bir tanesi çok yakın arkadaşım. Diğeri de yakın bir arkadaşımın eşi. Beni takip ettiğiniz için bu açıklamayı yapma gereği duydum."

SOĞUK SUYLA KENDİNE GELDİ 
Yaz döneminde Çeşme’den kopamayan Engin Öztürk, önceki gün arkadaşlarıyla bir plajda görüntülendi. Ünlü isim, denizde arkadaşlarıyla koyu bir sohbete daldı.

Bir süre konuştuktan sonra sıcaktan bunalan yakışıklı oyuncu, bu kez de serinlemek için yüzmeye başladı.

Suyun soğuk olmasıyla kendine gelen Öztürk, karaya çıkarken yine arkadaşıyla laflamaya devam etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.