Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engin Polat, Dilan Polat'a daha fazla dayanamadı

Yaklaşık 9 ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Dilan Polat ve Engin Polat çifti paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Dilan Polat, Engin Polat'ı video kaydına aldığı esnada sinirlerine hakim olamayan Engin Polat sert çıktı. Engin Polat, Dilan Polat'a "kes sesini" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
Engin Polat, Dilan Polat'a daha fazla dayanamadı

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi çeşitli suçlardan yargılanan, 9 ay cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan Polat çifti gündemde yer edinmeye devam ediyor. Engin Polat, bugün yaşanan gelişmeyle birlikte komşusuna saldırdığı için yeniden hapis cezasına çaprtırılmıştı. Yaşanan olayların ardından Engin Polat'ın bir görüntüsü viral oldu.

DİLAN POLAT, UYARILARI KAALE ALMADI
Engin Polat, Dilan Polat'ı defalarca kez sosyal medya hesabını kullanmaması ve paylaşım yapmaması konusunda uyarıda bulunmuştu. Ancak uyarı yetersiz kaldı. Dilan Polat paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor.

"KES SESİNİ"
Dilan Polat'ın sürekli kendisini çekmesinden rahatsız olan Engin Polat, eşine sert çıktı. Engin Polat'ın eşi Dilan Polat'a "bakmıyorum, kes sesini" dediği görüldü. Engin Polat'ın tepkisi sosyal medyada viral oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.