Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ertan Saban ve Damla Sönmez 'Kötü Kan'ı anlattı

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından Kötü Kan ekran macerasına başlıyor. Başrollerinde Damla Sönmez ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi, geniş ve güçlü oyuncu kadrosu kadar hikayesi ile de dikkat çekecek.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
Ertan Saban ve Damla Sönmez 'Kötü Kan'ı anlattı

Ertan Saban ve Damla Sönmez bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizi “Kötü Kan” ile ilgili ilk kez konuştu. İki başarılı oyuncu, aksiyonu yüksek, katmanlı karakterlere sahip bu yapımın izleyiciyi ekran başına kilitleyeceğini ifade etti.

Ertan Saban diziye dair beklentilerini paylaşarak: "Bu hikaye, yapımcımızın yıllardır aklında olan bir proje. Bu rüyayı gerçekleştirmek için Damla, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen ve diğer değerli oyuncu arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kartal Karaoğlu karakteri de derin bir geçmişe sahip, eski bir polis memuru. Eşini kaybettikten sonra ailesiyle bağlarını koparmış, ancak yıllar sonra çocuklarına tekrar kavuşuyor. Onun bu sürecinde başına gelen olaylar dizinin aksiyon dolu sahnelerine zemin hazırlayacak" ifadelerini kullandı.

Damla Sönmez ise dizide canlandırdığı Nazan Kaya karakterinin derinliğine vurgu yaparak: "Senaryoyu okuduğumda, her karakterin çok katmanlı yazılması beni çok etkiledi. Televizyon dizilerinde karakterlerin inandırıcı, dolu ve gerçek olması gerektiğini düşünüyorum. Nazan Kaya da zor bir dünyanın içinde kendi sesini bulmaya çalışan, güçlü bir kadın. Onu oynamak çok cezbedici" dedi. Güçlü oyuncu kadrosu ve aksiyon dolu, etkileyici hikayesiyle “Kötü Kan” bu akşam saat 20.00’de NOW’da.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.