Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Terim'in kızı Buse boşandı!

Galatasaray efsanesi Fatih Terim'in kızı Buse Terim, 10 yıl önce Volkan BahçeKapılı ile yuvasını birleştirmişti. Çift 10 yıl sonra ayrılık kararı aldı ve boşandı. Seçil Erzan davasında karı koca ifade vermişti. Terim-Bahçekapılı çiftinin evliliğininin bitmesinde bu davanın da etkili olduğu öne sürülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.herkesduysun.com/
Fatih Terim'in kızı Buse boşandı!

Galatasaray'ın efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim'in kızı Buse Terim, 10 yıl önce Volkan BahçeKapılı ile yuvasını birleştirmişti. Çift 10 yıl sonra ayrılık kararı aldı ve boşandı.

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı, 10 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak bitirme  kararı aldı. Buse Terim’in "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" gerekçesiyle açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün saat 10.15’te İstanbul Beykoz 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü. 


 

Dava için yayın yasağı kararı da aldıran çift, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkmıştı.  Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile eşi Volkan Bahçekapılı, Seçil Erzan davasında ifade vermişti. Boşanmalarında bu davanın etkili olduğu da ileri sürülüyor.

Kaynak: Şok

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.