Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filiz Akın, Demet Özdemir'in güzelliğine dayanamadı

Ekranın en çok aranan yüzlerinden biri olan yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Demet Özdemir, bu kez de sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. 'Yeterince bronzlaştıysam “Kırmızı, neden olmasın?” dedim' notuyla paylaştığı karelerine Türk sinemasının dört yapraklı yoncalarından Filiz Akın da kayıtsız kalamadı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 13:29
Kaynak: Haber Merkezi
Filiz Akın, Demet Özdemir'in güzelliğine dayanamadı

Ekranın en çok aranan yüzlerinden biri olan yurt dışında da hatırı sayılır bir hayran kitlesi olan Demet Özdemir, en son Adım Farah dizisiyle izleyiciyle buluşmuştu. Özdemir, Empati programında Ahmet Mümtaz Taylan'ın konuğu olmuş ve “Aşkı kimyaya bağlıyorum. Birini tanımak zorunda değilsin, tek saniyelik müthiş bir an.'

'Tasarlayamazsın, tarif edemezsin, ama bunun enerjisel ve kimyasal bir şey aşk. Aşkın kalıcılığının olduğunu düşünmüyorum. Hazları yaşadıktan, söyledikten sonrasının tamamen gerçeklerimizle tanışıp sevgiye dönüştüğüne inananlardanım. Aşkın uzun süre devam edebileceğini düşünmüyorum. Aşk bende çok kısa sürüyor..' sözleriyle dikkat çekmişti. 

Oyuncu bu kez de sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. 'Yeterince bronzlaştıysam “Kırmızı, neden olmasın?” dedim' notuyla paylaştığı karelerine kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Türk sinemasının dört yapraklı yoncalarından Filiz Akın da Özdemir'in güzelliğine kayıtsız kalamadı. Akın genç meslektaşına 'Kırmızı size çok yakışıyor....' yorumunda bulundu. 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.