Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray’ın Osimhen’e ‘Eyes Wide Shut’ temalı hoş geldin paylaşımı

Victor Osimhen'in dünyanın en değerli 4. forveti olarak gösterilmesi, Galatasaray taraftarlarını büyük bir heyecana boğdu. Galatasaray, bu heyecanı daha da artırmak için Osimhen'in transferini, sinemanın ünlü isimlerinden Stanley Kubrick’in "Eyes Wide Shut" (Gözleri Tamamen Kapalı) filmiyle ilişkilendirerek kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2024 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
Galatasaray’ın Osimhen’e ‘Eyes Wide Shut’ temalı hoş geldin paylaşımı

Galatasaray, hücum hattını güçlendirmek amacıyla Nijeryalı forvet Victor Osimhen'i kadrosuna kattı. 25 yaşındaki Osimhen için 2024-2025 sezonu boyunca net 6.000.000 Euro'luk bir ücret ödenecek.Kulüp, Osimhen'in transferini özel bir şekilde kutladı; yönetmen Stanley Kubrick'in 1999 yapımı ve başrollerinde Tom Cruise ile Nicole Kidman'ın yer aldığı "Eyes Wide Shut" (Gözleri Tamamen Kapalı) filminin temasıyla hazırladığı bir video yayınladı. Bu yaratıcı paylaşım, Osimhen'in gelişini dramatik bir şekilde vurguladı ve taraftarlar arasında büyük bir ilgi uyandırdı.

OSIMHEN KİMDİR?
Victor Osimhen 29 Aralık 1998 doğumludur. Napoli takımında forvet pozisyonunda görev yapan Nijeryalı millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2017 yılında Wolfsburg kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Charleroi, Lille ve Napoli kulüplerinde oynadı. Osimhen'in geçmişteki başarıları ve performansları, onu büyük kulüplerin dikkatini çeken bir oyuncu haline getirdi. Lille'deki etkileyici performansı ve Napoli'deki başarılı dönemleri, onun Avrupa futbolundaki önemli oyunculardan biri olmasını sağladı. Şu anda Napoli'de kariyerine devam eden Osimhen, kulüp ve ülkesindeki başarılarıyla uluslararası alanda da adından söz ettiriyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.