Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gökçe Kırgız Taner, Kendime albümü ile fırtına gibi esecek

Gökçe Kırgız Taner ilk albümünü yayımladı. İçerisinde üç şarkı olan albümde birbirinden değerli müzisyenlerle çalışan Taner’in albümdeki üçüncü hit şarkısı olan Haybeden, dinleyicilerden tam not aldı. Haybeden Sinan Akçıl imzası taşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2024 08:51
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2024 08:51
Kaynak: Haber Merkezi
Gökçe Kırgız Taner, Kendime albümü ile fırtına gibi esecek

Gökçe Kırgız Taner, “Kendime” adlı albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu. Albümde birbirinden değerli müzisyenlerle birlikte çalışan Taner, “Müzik dünyasının birbirinden değerli isimlerini bir araya getirip albümü nakış gibi ince ince işledik. Ortaya inanılmaz güzel bir eser çıktı. Her dinleyenin kendi hitini bulacağı arşivlik bir albüm oldu. Ben albümü sevenlerime emanet ediyorum” dedi.

DEĞERLİ İSİMLER BİR ARADA
Sinan Akçıl, Erdem Kınay, Murat Güneş, Yılmaz Taner, Aşkım Kapışmak, Esad Fidan, İbrahim Koçakoğlu, Doğanay Karadeniz, Olcay Testici, Çağlar Kocatepe, Uğur Çakır, Ari Gemici, Ferhat Yaşrin, Sezgi Erciyes, Osman Çetin, Bade Derinöz , Mert Aydın ve  Celil Yavuz gibi müzik dünyasına yön veren birbirinden başarılı isimler Gökçe Kırgız Taner'in ilk albümü olan “Kendime” için bir araya geldi.

SİNAN AKÇIL İMZASI
“Kendime” ve “Dost Kazığı” isimli şarkılarından sonra sözü ve bestesi Sinan Akçıl'a aranjesi Celil Yavuz imzalı “Haybeden” şarkısı, albümün 3’üncü hit şarkısı olarak dinleyicilerden tam not aldı.

Gökçe Kırgız Taner albüm hikayesi ile ilgili olarak, “Aslında benim için tamamen hayal olan bu albümün 1.5 sene sonra bitirip sizlerin beğenisine sunmanın aşırı heyecanı ve şaşkınlığı içindeyim” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.